online agenda  Inloggen Mijn agenda
spacer
AA Telefoonservice en Antwoordservice AA Telefoonservice en Antwoordservice Diensten AA Telefoonservice en Antwoordservice Tarieven   AA Telefoonservice en Antwoordservice Referenties Over AA Telefoonservice en Antwoordservice Contact AA Telefoonservice en Antwoordservice
AA Telefoonservice en Antwoordservice Services
 

De service van AA Telefoonservice

Gedurende de tijdsduur van het telefoongesprek zijn wij werkelijk bij uw bedrijf in dienst en wij gedragen ons ook als zodanig!

 

U kunt elke dag doorgeven welke telefoontjes u verwacht en wat bij elk van die gesprekken gezegd of afgesproken dient te worden. Mocht het bij bepaalde telefoongesprekken nodig blijken dan kunnen wij u bijv. d.m.v. een semafoon, of mobiele telefoon opsporen. Wanneer orders doorgegeven worden, dan kunnen wij desgewenst zorgen voor het versturen van uw brochures, informatie-folders, enz. U ontvangt de gegevens van de aanvrager voor een eventuele "follow-up".

 

Service op maat

Een abonnee kan soms behoefte hebben aan extra service. AA Telefoonservice probeert haar service zo veel mogelijk aan te passen aan uw wensen. Wij zijn volledig geautomatiseerd, alle software en hardware wordt door ons zelf onderhouden c.q. ontwikkeld. Dit is juist een van de sterke punten van AA. Uw persoonlijke behoeften kunnen in zeer korte termijn toegevoegd worden aan het systeem.

 

Professioneel, dus ATSI-lidATSI

Wat in de Verenigde Staten gemeengoed is en waar ook een volledige "answering industry" bestaat, is in Nederland maar mondjesmaat te vinden. Slechts boodschappendiensten die aan bepaalde hoge eisen van professionaliteit voldoen, kunnen lid worden van de ATSI "Association of Telemessageing Services International". Een organisatie die wereldwijd 1200 aangesloten leden kent met ruim 2.500.000 abonnees variƫrend in beroep van aannemer, makelaar, assuradeur, (groot)handel, adviesbureaus vrije beroepenbeoefenaars, etc.

AA Telefoonservice en Antwoordservice
AA Telefoonservice     |    Den Haag
Direct aanmelden
   |   070 - 330 6 100   |   info@aa-service.nl